Jobba hos oss

Påarps förskola är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Påarps förskola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg. Välkommen till oss!

Förskolechef Maria Martinsson söker nya medarbetare.

Jag älskar mitt jobb. Det är så mycket hjärta i det. Vi pedagoger ger mycket och får så mycket tillbaks från barnen.

Lena, förskollärare

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Häng med Patricia Ernisa för ett besök på skolan och läs en kort intervju med henne här: